Hoogsensitief & Happy

Weer stralen als hoogsensitieve vrouw

VOORTGANG

Welkom bij Hoogsensitief & Happy

 

Hieronder vind je de modules en kun je zien welke je hebt afgerond en welke nog niet en kan je navigeren doorheen de cursus. Heel veel succes!

Heb je vragen?

Ga naar de Veelgestelde vragen pagina hieronder. Daar vind je allicht het antwoord op je vraag. Staat je vraag er toch niet tussen, kan je onze hulplijn altijd even mailen via dit formulier.

Jouw live sessies

Via de knop hieronder kan je naar de planning van jouw live sessies gaan en je vragen voor de sessie indienen. Hier vind je ook de link om de live sessies live mee te volgen. Kan je er niet bijzijn? Herbekijk dan de live sessie in het archief.

Samenleersessies

Je kent het wel, je start vol motivatie aan een nieuwe cursus, een nieuw project en drie weekjes later val je stil. Misschien voel je je alleen? Misschien ben je wel boos op jezelf of gefrustreerd of teleurgesteld in je passiviteit?
Om dit gevoel te vermijden of eruit te geraken, zijn de samen-leren-sessies opgericht! We gaan elkaar motiveren om in actie te blijven komen en de verandering die we zo graag willen in ons leven daadwerkelijk te realiseren!

Deze samenleersessies gaan door via Zoom. Je mag altijd aan alle sessies deelnemen, ongeacht in welke module je beland bent.

De volgende sessie gaat door op:

* Maandag 4 juli om 9u30

Meer informatie over de samenleersessies vind je hier.

Volg deze training