HSP in je praktijk

Hier groeit een HSP-professional

VOORTGANG

Hier groeit een HSP-professional

Welkom op jouw cursuspagina

Wat fijn dat jij jezelf het prachtige geschenk hebt gegeven om hoogsensitieve personen te willen begeleiden. Het is een dankbare, vervullende en uitdagende job die enkel weggelegd is voor mensen met passie! 

Op deze plek zal je al jouw cursusmateriaal vinden, zodat je ook nadat je succesvol bent afgestudeerd, toegang hebt tot jouw HSP-toolbox. Jouw toolbox zal bestaan uit boeken, psycho-educatiefiches, uitgeschreven meditatie- en visualisatieoefeningen, interessante links en jouw HSP-professional netwerk! 

Mag ik je vragen om hieronder even het formulier in te vullen, zodat ik heel goed weet wie er binnenkort in mijn groep zit? 

Tot heel snel!

Liefs,
Enya

 

Het Formulier

Zou je zo vriendelijk willen zijn om mij via onderstaande link jouw bijkomende informatie te bezorgen? Zo krijg ik een mooi en helder beeld van de deelneemsters aan het programma én kan ik ervoor zorgen dat jij je helemaal thuis mag voelen bij mij! Dankjewel.

Het infopakket

Een maandje voordat we starten mag je een postpakketje verwachten met alle informatie.

Praktisch

Vanaf 9u30 ben je welkom in mijn praktijk om rustig toe te komen en om 10 uur start de les. Van 13u tot 14u is het lunchpauze waar je mag smullen van een lekker soepje. Om 17 uur ronden we af. Je vindt me in de akkerstraat 41 in Arendonk. Hier kan je gratis parkeren.