Het moeder-dochteravontuur start hier!

Welkom in de Voelacademie!

Welkom in de Voelacademie en op de moeder-dochterdriedaagse startpagina! Ik ben heel blij dat mijn mama, Hilde, en ik jou en je dochter mogen verwelkomen in het mooie Arendonk. Lees deze pagina aandachtig door en vergeet zeker niet het bijkomende formulier in te vullen. 

De Planning

Onze deuren openen om 10 uur op de eerste dag. Tussen 10 en 11 uur heb je rustig de tijd om je te installeren en toe te komen. Op dag drie ronden we af om 16u30. Je bent welkom in ons huisje in de Akkerstraat 41 in Arendonk. 

Het Postpakket

Een maandje voordat we starten mag je een postpakketje verwachten met alle bijkomende informatie: een uitgebreidere planning, een meeneemlijst én nog veel meer. 

Het Formulier

Zou je zo vriendelijk willen zijn om via onderstaande link je informatie voor de driedaagse te vervolledigen? Zo kan ik ervoor zorgen dat jullie de beste zorgen krijgen! Dankjewel.

Heb je vragen?

Aarzel dan niet om me te contacteren via de contactpagina of telefonisch: 0477/17 55 51. Ik beantwoord jullie vragen graag!

Leesplezier

De driedaagse is losjes gebaseerd op twee prachtige kinderboeken: Juniper en het Heksenkind van Monica Furlong. Mochten jullie zin hebben, is het heel leuk om te starten in deze boeken samen met je dochter. Zo zijn jullie extra voorbereid, maar het hoeft helemaal niet. 

Volg deze training