Hoogsensitief & Happy

Weer stralen als hoogsensitieve vrouw

VOORTGANG

Veelgestelde vragen

Hier vind je het antwoord op vragen die ik vaak krijg, de lijst zal nog aangroeien. Hopelijk help ik je hiermee op weg!

Specifieke vragen over Hoogsensitief & Happy:

1. Hoe werken de live sessies?
  2. Wat zijn de spelregels in de community?
  3. Hoe werk ik in het digitaal werkboek?
  4. Hoe download ik meditaties op mijn computer of smartphone?
  5. Wat is het archief?
  6. Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
  7. Waarvoor dient de ‘markeer als voltooid’-knop?

Algemene vragen:

A. Waar vind ik mijn inloggegevens?
B. Hoe verander ik mijn wachtwoord of persoonlijke gegevens?
C. Waar vind ik mijn factuur?
D. Hoe kan ik uitloggen?
E. Waar vind ik mijn cursus?

Liefs,

Enya

Specifieke vragen over Hoogsensitief & Happy

1. Hoe werken de Live Sessies?

2. Wat zijn de spelregels in de community?

3. Hoe werk ik in het digitaal werkboek?

4. Hoe download ik meditaties op mijn computer of smartphone?

5. Wat is het archief?

Het archief komt vrij in de tweede week van het programma, daar ga je alle live sessies vinden van alle groepen die ooit hebben deelgenomen aan het programma én jouw eigen live sessies. Een ware schat aan informatie dus!

6. Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt minstens drie jaar toegang tot de volledige cursusinhoud én langer zolang het programma blijft bestaan.

7. Waarvoor dient de ‘markeer als voltooid’-knop?

Als je hierop klikt dan wordt de module of les in je cursusoverzicht afgevinkt als gemarkeerd. Het is dus handig om je vooruitgang bij te houden. Je blijft gewoon toegang behouden tot de les of module.

Algemene vragen over de Voelacademie

A. Waar vind ik mijn inloggegevens?

Vanaf het moment dat jij je inschrijft op één van de cursussen in de Voelacademie, ontvang je een mailtje met als onderwerp: “Je persoonlijke inloggegevens voor de Voelacademie”. Daar ga je je gebruikersnaam vinden en je automatisch genereerd wachtwoord waarmee je kan inloggen op www.voelacademie.be

B. Hoe verander ik mijn wachtwoord of mijn persoonlijke gegevens?

Ga naar www.voelacademie.be en log je in met je e-mailadres of gebruikersnaam & je orgineel wachtwoord. Vervolgens klik je bovenaan in het menu op Mijn account. Links in het accountmenu kies je voor Accountgegevens. Daar kan je je nieuw wachtwoord opgeven en/of je naam en e-mailadres wijzigen. Onder Adressen kan je je adres wijzigen.

C . Waar vind ik mijn factuur?

Via mail krijg je automatisch je factuur doorgestuurd na betaling. Je kan deze ook nog altijd terugvinden op de Voelacademie. Ga naar www.voelacademie.be en log je in. Vervolgens klik je bovenaan in het menu op Mijn account. Links in het accountmenu kies je voor Bestellingen . Daar kan je jouw factuur downloaden.

D. Hoe kan ik uitloggen?

Klik bovenaan in het menu op Mijn account. Links in het accountmenu kies je voor uitloggen.

E . Waar vind ik mijn cursus?

Je ziet je aangekochte cursus pas nadat je bent ingelogd. Geef op de Home-pagina je gebruikersnaam en wachtwoord op die je via e-mail ontvangen hebt & log je in. Als je ingelogd bent, zie je bovenaan in het menu Mijn cursussen staan. Daar vind je jouw cursus terug. Veel plezier ermee!